Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Terra

Vaikutuksen tekevä koristeellinen trendi: betonimosaiikki

"Terrazzo alla Veneziana, joka tarkoittaa venetsialaista kiveystä, on kaikkien tunteman betonimosaiikin eli terrazzon koko nimi. Betonimosaiikin alkuperä voidaan jäljittää Pohjois-Italian Veronan provinssiin. Betonimosaiikkia käytettiin laajasti 1900-luvun alussa (ensimmäisen maailmansodan jälkeen) Venetsian palatsien sisustukseen Art Deco -kauden aikana sekä yksityisissä kodeissa, ennen kuin sen suosio alkoi laskea. 

Nyt betonimosaiikki on tehnyt paluuta koteihimme jo useiden vuosien ajan tuottaen klassista, modernia tai nykyaikaista tunnetta. 

Hanki itsellesi betonimosaiikkilattia   

Värikkään marmorin, luonnonkiven ja sementin sirpaleita sisältävä betonimosaiikki tunnetaan usein vahvuudestaan ja läpäisemättömyydestään, jotka tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun märkätiloihin, kuten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Eri sävyjensä ansiosta se voidaan lisätä ja mukauttaa kaikenlaisiin sisustuksiin. 

 

Keittiössä tällaisen koristelattian kanssa käytetään useimmiten puuhuonekaluja sekä pastellivärejä tai hillittyjä värejä. Se voidaan yhdistää vaaleisiin sävyihin tuomaan kylpyhuoneeseen eloisuutta ja lisää luonnetta ripauksella syviä värejä (erityisesti lämpimiä terrakotan, okran tai kuparin värejä). 

Betonimosaiikki 2.0 

Onko tämä kuvio mieleesi omaperäisyytensä ja vahvuutensa ansiosta? Se on hyvä, sillä me Gerflorilla olemme luoneet matto-, laatta- ja lankkumallistoihimme useita kuvioita, jotka jäljittelevät betonimosaiikkikuviota ilmiömäisesti – pääset siis hyötymään kaikista PVC-lattian eduista! Betonimosaiikkia jäljittelevällä vinyylilattianpäällysteellä vältät keraamisten laattojen asentamisen vaivan ja monimutkaisuuden ja saat vedenpitävän ja kestävän lattian.

Betonimosaiikki-vinyylilattianpäällysteen edut 

Hanki betonimosaiikkivinyylilattia ja tee elämästäsi paljon helpompaa! Vinyylillä on lukemattomasti etuja, oli se sitten laattojen, lankkujen tai mattojen muodossa: 

  • Helppo ja nopea puhdistus 
  • Helppo ja nopea asennus useimmille alustoille 
  • Erittäin hyvä kulutuksenkestävyys (naarmut, UV-valo ja tahrat) 
  • Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on se, että vinyylilattiamme on valmistettu Ranskassa ja ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä 

 

Gerflorin betonimosaiikkilattianpäällysteet: valmistettu Ranskassa rakkaudella

Tyylikkään ja tyynin kuvion taas tuo Terrazino Beige. 

Terrazino Beige
Terrazino beige bathroom

Lisää luonnetta huoneeseen tuovat Terrazino Mineralin tummemmat värit, jotka sopivat ihastuttavasti yhteen puun kanssa. 

Terrazino mineral bedroom

Confetti Beige vaaleanpunaisine täplineen tuo huoneelle lisää luonnetta ilman rauhallisen tyyneyden menettämistä. 

Katso lisää
Confetti beige zoom

Tummalla värillään Confetti Dark on ihanteellinen kuvio pieniin huoneisiin, kuten kodinhoitohuoneisiin ja toimistoihin. 

Katso lisää
Confetti dark bathroom
Suunnittelijan silmin

Suunnittelijamme Gino Venturelli on valinnut Texline-mattolattiamalliston betonimosaiikkikuvion edustamaan betonimosaiikkitrendiä. Tämä epätavanomainen mutta elegantti kuvio tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, mikä tarkoittaa, että se sopii loistavasti niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Etsit sitten hillittyä ja autenttista sisustusta tai tyylikkään minimaalista tunnelmaa, yksinkertaiset ja perinteiset värit ovat oikea ratkaisu lattiasi yllättävän vaikutuksen ja kuvion vastapainoksi.

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.