Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Alma BW - Livingroom

SISUSTUSTRENDI – ALMA

Sementtilaatat olivat pitkään kiinteä osa Haussmann-tyylin rakennusten eteisissä. Ne ovat selviytyneet näihin päiviin asti, ja nyt niitä löytyy kotiemme sisustuksista. Sementtilaatat tekevät väkevää paluuta kyvyllään tuoda huoneisiin dynaamisemman tunnun, lisää luonnetta tai jopa retrohenkisyyttä. 

Sementtilaattojen historia 

Sementtilaattoja alkoi esiintyä ensimmäisen kerran noin vuonna 1850 Etelä-Ranskan Ardèchen alueella. Ne valmistettiin alun perin käsin sekoittamalla sementtiä, vettä ja muita ainesosia kivenkovan materiaalin luomiseksi. Sementtilaatat osoittautuivat nopeasti suureksi hitiksi esteettisten ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Erinomaisen kulutuksenkestävyytensä ansiosta ne selviävät ajan hampaasta erinomaisen hyvin menettämättä tyyliteltyjä kuvioitaan ja erottuvaa mattaa viimeistelyään. Vuosien mittaan sementtilaatat kuitenkin menettivät suosionsa ja saivat väistyä keraamisten laattojen tieltä. 

Sementtilaattojen paluu 

Sementtilaatat ovat tehneet kovaa paluuta jo joidenkin vuosien ajan, ja ne ovat jälleen kerran trendikkäitä. Me Gerflorilla olemme lähteneet mukaan tähän trendiin luomalla sementtilaattoja jäljitteleviä kuvioita vinyylilattianpäällysteillemme. Tässä yhteydessä tärkeimpänä innovaationa on PVC, joka mahdollistaa lattianpäällysteen nopean ja helpon asennuksen vähillä välineillä. 

Sementtilaattakuvioisten vinyylilattioidemme valikoiman suosio kasvaa jatkuvasti, sillä niillä voidaan lisätä ripaus omaperäisyyttä ja luonnetta mihin tahansa huoneeseen, joka kaipaa hieman lisää eloa. 

PVC:stä valmistetun sementtilaattajäljitelmälattian edut 

Sementtilaattajäljitelmälattioilla on etuna, että ne vastaavat monia sisustusalalla tällä hetkellä jyllääviä trendejä. Niitä voi yhdistää muihin tyyleihin – oli se sitten retro, boheemi tai luonnollinen. 

Sementtilaattajäljitelmäviimeisteltyjä PVC-lattioita voidaan käyttää erillisten tilojen luomiseen huoneissasi. Voisit esimerkiksi valita parkettijäljitelmän olo- tai ruokahuoneeseen ja käyttää sitten sementtilaattajäljitelmää keittiöalueen erottamiseen. 

Tämä sementtilaattoja jäljittelevä PVC-lattianpäällyste on saatavilla mattojen muodossa, ja sitä arvostetaan laajalti vedenpitävyytensä vuoksi. Sitä voi siis asentaa märkätiloihin, kuten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, joissa se voi tuoda lisää luonnetta ja omaperäisyyttä näille vilkkaille alueille. 

Tämän uuden PVC-lattian ominaisuudet

Alma-kuvio on malliesimerkki jäljitelmätrendistä, ja se on saatavilla vinyylimattolattioiden Booster- ja Texline-mallistoissa. Eleganttina, ainutlaatuisena, ajattomana ja tinkimättömän autenttisena se loihtii kuvia entisaikojen mahtavista välimerellisistä kodeista. Valitse Alma ja tuo lisää eleganssia ja omaperäisyyttä huoneisiisi. 

Gerflorin vinyylimattolattioiden Texline- ja Booster-mallistoista löydät myös laajan parkettia, vahattua betonia ja luonnonkiveä täydellisesti jäljittelevien kuvioiden valikoiman. Vieläkin omaperäisempää jälkeä saat aikaiseksi muilla sementtilaatta ja mosaiikkikuvioillamme. 

Zoom - Alma peps
Provence Black & White - Texline & Booster collections
Provence BW
Provence Creme - Texline collection
Find out more
provence creme
Alma Black & White - Texline, Booster collections
Find out more
Alma BW - Livingroom
Suunnittelijan silmin:

Suunnittelijamme Gino Venturelli on valinnut Alma-kuvion edustamaan sementtilaattatrendiä omaperäisyytensä ja eleganssinsa vuoksi. Tämä klassinen retrokuvio vahvistaa kotisi sisustuksen luonnetta autenttisella ja perinteisellä ulkoasullaan. 

Kuviota voi yhdistellä klassisempaan viimeistelyyn yhdistellen eri materiaaleja, jolloin tuloksena on ainutlaatuinen kontrastivaikutus. 

 

Gino

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.