Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tutos trophées chambre d'enfant

Clem Around the Cornerin jätteettömät tee-se-itse-ratkaisut Gerflorin-asennuksissa

Jäännöspalojen kierrättäminen? Mielellään, mutta miten? 

Haastoimme tee-se-itse- ja sisustusvaikuttaja Clem Around the Cornerin – jonka Pintrest-tili on täynnä sisustusyllätyksiä – etsimään #AntiGaspi-ratkaisun asennusjätteiden ongelmaan? Oletko siis valmiina tarttumaan haasteeseen? 

Tyylikkäiden ja hienostuneiden kehysten seinä 

Jo joitakin vuosia erittäin trendikäs kehysseinä on jokaisen sisustuksen ystävän haave. Oli se sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa, pukeutumishuoneessa tai toimistossa, kehysseinä tekee huoneen tunnelmasta välittömästi ihastuttavan. Lisäksi tämä koristeellinen elementti tekee talosta tai asunnosta erityisen kodikkaan. Clemin ansiosta voit ilmaista luovuuttasi välttäen samalla jätteitä: asennuksen jäännöspaloista muodostuu taiteellinen ja äärimmäisen sisustuksellinen sommitelma – tutustu tutoriaaliin jo nyt ja käy jäännöspalojesi kimppuun! 

 

Un mur de cadre arty et épuré

Lastenhuoneen pokaalit  

Oletko päättänyt vähentää jätteitäsi? Ryhtyä vihreämmäksi kierrättämällä ja välttämällä jätteitä? Toimi siis Clemin lailla! Hän on vaikuttaja, joka käytti Gerflor-lattian jäämäpalat kauniisiin pokaaleihin lastenhuoneiden iloksi! Täältä löydät tutoriaalin näiden koristeiden itse tekemistä varten – saat niillä aikaan ihastuttavan ripauksen omaperäisyyttä ja koristeellisuutta. Jäännöspalasi loppuvat pian kesken!  

Minimalistisen taiteellinen matto  

Jäikö sinulle suuri jäännöspala, jolle et keksi käyttöä? Tee mukautettu ja omaperäinen matto punomalla yhteen pieniä lattianpaloja ja vuorotellen vaaleita ja tummia sävyjä sekä yksivärisiä ja graafisia kuvioita? Kaipaatko vähän apua? Clem selittää täällä, miten voit luoda olohuoneesi kohokohdan! 

 

 

Makean tyylikäs joulukranssi 

Jätteetön kranssi, joka on helppo tehdä ja erittäin omaperäinen. Tämä lumoaa koko perheen! Sen voi ripustaa mihin tahansa talossa tai kauniiseen joulukuuseen, kuten Clem täällä. Leikkaa irti symbolisimmat kuviomme ja luo kranssi, joka tekee takuulla vaikutuksen kehen tahansa. 

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.