Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LAADUKASTA GERFLOR-VINYYLIÄ ETEISIIN JA KÄYTÄVILLE

Eteiset ja käytävät ovat taloissa paikkoja, jotka eivät aina pääse täysin oikeuksiinsa! Eteisten osalta vaatimukset kohdistuvat ennen kaikkea käytännöllisyyteen: paikka kenkien ja avainten säilyttämiseen, takkien ripustamiseen, taskujen tyhjentämiseen... Järjestys on ensisijaisen tärkeää. 

Käytävillä ei kuitenkaan ole muuta tehtävää kuin yhdistää talon huoneet, minkä vuoksi ne ovat usein melko koruttomia. Miten näitä usein unohdettuja alueita siis voisi piristää? 

 

Parasta käytäville

Mikä lattia kannattaa valita eteiseen? 

Eteinen on huone, jossa sattuu ja tapahtuu: roiskeita sateenvarjoista, ennen kenkien riisumista syntyviä jalanjälkiä, avainten etsimisen ajaksi lattialle laskettuja roskapusseja... Eteinen likaantuu usein, joten sen puhdistamisen on oltava helppoa. Gerflorin PVC mullistavine pinnoitteineen on tähän ihanteellinen: tahroja hylkivä käsittely ja vain vähän vettä ja puhdistusaineita vaativa puhdistus tekevät siitä ratkaisun, jonka ansiosta eteisestä tulee kaunis muutamassa minuutissa! 

Koristeellisia ideoita eteisen lattiaan 

Eteisen voi kokonsa mukaan katsoa omaksi huoneekseen. Siten sillä voi olla oma tunnelmansa (varsinkin, jos se on erillään olohuoneesta)! Gerflorin lattiat monenlaisine kuvioineen, joita ovat esimerkiksi tyylikkään rustiikkisen vaikutelman luova sementtilaattajäljitelmä, perinteisen porvaristolattian loihtiva tumma kalanruotoparkettijäljitelmä tai päivän touhujen jäljet naamioiva sementin tai paljaan betonin jäljitelmä, on luotu sopimaan jokaiseen makuun. 

Käytävä: valoa syleilevät lattianpäällysteet 

Käytävät, joissa ei usein ole ikkunoita, voivat olla melko pimeitä. Kuvion valitseminen sen valonheijastuksen perusteella tuo monia mahdollisuuksia: voit piristää käytävää vaaleilla väreillä ja luonnollisilla materiaaleilla käyttäen esimerkiksi Senso Premium Clic Columbiaa tai luoda viihtyisän ilmapiirin tummalla lattialla ja himmeällä valaistuksella. Senso Premium Easy -malliston Cordoba Ivory -kuviolla voit jopa herättää positiivista huomiota käytävälläsi! 

rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Simuloi tilaasi uusi lattia!

Työskenteletkö remonttiprojektin parissa? Haluatko tehdä olohuoneestasi viihtyisämmän?

Integroi lattiamme reaaliajassa valokuvaasi ja valitse täydellinen design kotiisi! Löydät täydellisen lattian, joka parantaa huonekalujasi ja muuttaa kotisi koko tunnelman!

Kokeile

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.