Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UNELMIESI MAKUUHUONE ALKAA LAADUKKAASTA VINYYLILATTIASTA

Makuuhuone on kaikkein intiimein huone – turvapaikka, jossa todella haluaa tuntea olonsa hyväksi. Se on tyyneyden tyyssija paristojen lataamista varten, oli elämäntyylisi mikä tahansa! Se on paikka, jossa voi lukea iltaisin, keskustella päivän tapahtumista, nauttia rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta, valmistautua kiireellä tai kaikessa rauhassa. Kaikilla on omat rituaalinsa ja tapansa, mutta myös yksi ja sama toive: hyvän olon tunne makuuhuoneessa. Voiko sen saavuttamiseen olla parempaa tapaa kuin lattianpäällyste, jota on miellyttävä katsella, koskettaa ja käyttää? 

Makuuhuoneisiin mukavuutta

Sinun huoneesi, sisustuksesi ja lattianpäällysteesi! 

Kaikki kummallisuudet ja mielihalut paljastuvat makuuhuoneessa! Jotkut valitsevat vaalean boheemin tunnelman täynnä tekstuureja, toiset taas eksoottisemman maailman tai eri aikakauden. Jotkut valitsevat moderneja kuvioita, toiset plyysihuonekaluista... Jokainen saakoon omanlaisensa turvasataman, jonka miellyttävä syleily alkaa lattiasta! Gerflorin PVC-lattioiden tarjoamien monien valinnanmahdollisuuksien ansiosta makuuhuoneen sisustaminen ilo on helposti saavutettavissa. 

 

Miten makuuhuoneen lattia valitaan? 

Makuuhuoneen lattian uusimiseen liittyy kaksi kysymystä: mikä kuvio vetoaa sinuun ja mikä asennusmenetelmä sopii tilaasi? Gerflorilta löytyy laaja kirjo kuvioita, kuten parketin, meriheinän, betonin ja mineraalilaminaattien jäljitelmiä. Lisäksi meillä on tarjolla erilaisia asennusjärjestelmiä, kuten itseliimautuvat PVC-lankut, yhteen napsautettavat laatat ja irtonaisesti asennettavat matot. Trendikkään tai kotoisan päämakuuhuoneen viimeisenä silauksena on laatu, joka ulottuu pienimpään yksityiskohtaan saakka! 

 

Valmiina helppoon ja ympäristöystävälliseen puhdistukseen? 

Mikään ei sovi Gerflor-vinyylilattioiden puhdistamiseen paremmin kuin ekologiset kotitaloustuotteet, kuten musta saippua tai Marseille-saippua. Kemikaaleja ei tarvita, ja Gerflorin lattioiden luokitus on sisäilman laadun osalta A+, mikä tekee makuuhuoneesta terveellisen ympäristön, jossa voi nauttia laadukkaasta unesta. 

Rénovation suite parentale Clem Around The Corner déco

Renovating a parental suite in 24 hours, the challenge of Clem Around The Corner

The warmth of wood from the bedroom to the bathroom is possible in one day with the collection
Senso Premium clic, the proof here with the natural Cleveland colour!

Discover the collab'
Stay tuned
instagram pinterest
You don't have to wait for the sun to bring warmth to your interior!

The vegetal trend slips into wallpapers, paintings, design objects... and goes perfectly with a natural floor like Daintree Brown by Virtuo.

Discover the trend
Daintree Brown chambre
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Simuloi tilaasi uusi lattia!

Työskenteletkö remonttiprojektin parissa? Haluatko tehdä olohuoneestasi viihtyisämmän?

Integroi lattiamme reaaliajassa valokuvaasi ja valitse täydellinen design kotiisi! Löydät täydellisen lattian, joka parantaa huonekalujasi ja muuttaa kotisi koko tunnelman!

Kokeile

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.