Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sherwood Brown office

KOTITOIMISTON PERUSTAMINEN

Etätyöt ovat muuttaneet kotitoimiston roolia: aiemmin sitä lähestyttiin ainoastaan toimivuuden näkökulmasta, tarvittiin vain tuoli, pöytä ja hieman säilytystilaa – nyt se nähdään itsenäisenä yksikkönä. Siksi siihen kohdistuu luonnollisesti myös suurempia vaatimuksia! Miten siitä sitten saa mukavan valoisan tilan, joka edistää keskittymistä? 

Mikä lattianpäällyste kannattaa valita miellyttävän toimiston luomiseen? Gerflorilla on tarjolla monenlaisia lattiaratkaisuja, jotka auttavat luomaan innoittavan toimiston. 

Kotitoimistosta viihtyisä

Mikä lattia kannattaa valita kotitoimiston luomiseen? 

Toimisto on erittäin henkilökohtainen tila, jossa tunnelmavaihtoehtoja on monenlaisia, kuten zen, valoisa, intiimi, kotoisa, jopa budoaari, ja sen sisustuksen pitäisi sopia juuri sinulle. Ensimmäisenä ajatuksenamme toimiston remontoinnissa on usein maalipinnan päivittäminen pehmeillä sävyillä ja joskus kirkkaammalla korostuksella tehosteseinän muodossa. Toimiston PVC-lattian kanssa hyvin sulautuvien värien valitseminen on loistava tapa luoda harmoninen ja rauhallinen ympäristö. 

Helposti asennettavat lattiat 

Oli kyseessä sitten puun, betonin tai laatan jäljitelmä, kaikki Gerflorin lattiat on helppo asentaa kulloiseenkin tilanteeseen mukautetuin ratkaisuin. Yhteen napsautettavilla ja itseliimautuvilla LVT-ratkaisuilla liimattomat ja liimanauhattomat asennusjärjestelmät sopivat ihanteellisesti pieniin huoneisiin, kuten toimistoihin! 

Kestäviä toimiston lattioita, taatusti! 

Oikeiden teknisten ominaisuuksien valitseminen takaa toimistoon pitkäaikaisen lattian. Gerflorin jäykillä PVC-lankuilla on erityisen kiinnostavia ominaisuuksia: ne kestävät raskaista kuormia, kuten kirjahyllyjä tai siirtomaatyylisiä kirjoituspöytiä, eivätkä pyörälliset tuolit vaikuta niihin. Rigid 55 Lock Acoustic -mallisto tarjoaa myös äänieristystä – ja sillä on vieläpä 15 vuoden takuu! 

HQR-mallistossa mattoina saatavilla olevat sisal-kuviot sopivat täydellisesti toimistoympäristöön. Tässä mallistossa on kulutuspinta ja suojalakka, jotka takaavat kestävyyden pitkään! 

Réno Le Monde de Jaïa après

Amandinen pieni kotitoimisto, ihanteellinen tila työskennellä rauhallisesti

Valoisa moderni pohjaratkaisu ja lattia, antiikkihuonekaluilla taattua buduaarivaikutelmaa!

Stay tuned
instagram pinterest
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Simuloi tilaasi uusi lattia!

Työskenteletkö remonttiprojektin parissa? Haluatko tehdä olohuoneestasi viihtyisämmän?

Integroi lattiamme reaaliajassa valokuvaasi ja valitse täydellinen design kotiisi! Löydät täydellisen lattian, joka parantaa huonekalujasi ja muuttaa kotisi koko tunnelman!

Kokeile

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.