Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Newport Ivory kitchen

Keittiön vinyylilattia – käytännöllinen ja esteettinen ratkaisu

Päivän mittaan keittiötä käytetään monenlaisiin tarkoituksiin: aterioihin, läksyihin, välipaloihin, etätöihin, keskusteluihin... Joillekin se todella on kodin sydän. Toisille se taas on nopean välipysähdyksen paikka, jossa nautitaan kupillinen kahvia ja palanen hedelmää ennen päivän jatkamista muualla! 

Gerflor-mallistot on suunniteltu kaikkiin käyttötarkoituksiin, jotta kaikki voivat nauttia niiden viehätyksestä ja eleganssista ja ehkä jopa löytää innoitusta! 

 

Our best sellers

Mika lattia keittiöön kannattaisi valita? 

Keittiöillämme on monia tarkoituksia, minkä vuoksi meillä onkin tarjolla useita materiaaleja, sillä oikean lattian valitseminen voi olla haasteellista! Gerflor kehittää säännöllisesti uusia keittiön lattianpäällysteitä monenlaisiin tunnelmiin, joita ovat esimerkiksi luonnollinen, skandinaavinen, retro, merellinen ja urbaani. Keittiön lattiasta voi saada kaikenlaista innoitusta. 

Olohuoneisiin avautuvissa keittiöissä Gerflor-mallistojen monimuotoisuus on suuri etu: halusitpa jatkuvuutta huoneiden välille tai päin vastoin kontrasteja niiden välille, Gerflorin kuvioiden avulla toteutat suunnitelmasi takuulla. 

Helposti asennettavat PVC-lattiat 

Laajan kuviovalikoiman lisäksi Gerflor tarjoaa erilaisia ratkaisuja helppoon asennukseen. Olitpa sitten asentamassa uutta keittiötä tai remontoimassa vanhaa, Gerflorin yhteennapsautettavat ja liimattavat PVC-laatat ja -lankut sopivat ihanteellisesti betonimosaiikkia, betonia tai laattoja jäljitteleväksi keittiön lattiaksi. Kaikki on mahdollista! Miltä kuulostaisi kahden kuvion yhdistelmä? Keittiössä suosikkejamme ovat sementtilaatat ja parketti, entä sinun? Minkä lattian valitset keittiöösi? 

Gerflorin PVC-keittiölaatat 

Vinyylilattialaatat ovat ominaisuuksiensa ansiosta erittäin käteviä keittiöiden lattioissa – ne ovat liukumattomia ja vedenpitäviä tarjoten arkipäivään jatkuvaa ja pitkäkestoista mukavuutta. Gerflorin laajan klassisimmista nykyaikaisimpiin ulottuvan kuviovalikoiman ansiosta keittiön remontointi on helppoa. 

Puhdistusta vähin ympäristövaikutuksin 

Gerflor-lattioiden puhdistamiseen tarvitaan vain hieman saippuavettä. Tämä mahdollistetaan Gerflorin mullistavilla pinnoitteilla, jotka kestävät tahroja erinomaisesti.  

Maïa Cha sol vinyle rénovation cuisine

A soothing, retro kitchen with a terrazzo effect

Responding harmoniously to an original splashback, the Terrazzo effect of the beige Confetti vinyl is both a touch of fantasy and a factor of harmony in this kitchen with soft hues.

Discover the collab'
Stay tuned
instagram pinterest
Materico: the sustainable and evocative architectural space

The Materico trend often draws its inspiration from geometric shapes and retro colours to offer a mix of materials and a selection of organic floor coverings, such as imitation granite, terrazzo and concrete, to give added character to a home interior. 

Check out the trend
rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Simuloi tilaasi uusi lattia!

Työskenteletkö remonttiprojektin parissa? Haluatko tehdä olohuoneestasi viihtyisämmän?

Integroi lattiamme reaaliajassa valokuvaasi ja valitse täydellinen design kotiisi! Löydät täydellisen lattian, joka parantaa huonekalujasi ja muuttaa kotisi koko tunnelman!

Kokeile

Pysy yhteydessä uutiskirjeemme avulla

Saat ainutlaatuista tietoa uusista tuotteistamme, sisustusinspiraatiostamme, uutisistamme ja tapahtumistamme...

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.