Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vinyylimatot

TEXLINE NATURE
2387 WOODRING CLEAR

Formaatti
  • 4m rulla
Koko
  • 4 m X 30.0 m
Paksuus
  • 2.50 mm
  • 55% raaka-aineista on peräisin luonnosta tai kierrätetystä materiaalista

Tuotekuvaus

Asennus
  • Adhesive-free

Texline Nature

Texline Nature on läpikäynyt elinkaarianalyysin ja ekologisen suunnittelun ympäristövaikutusten arvioimiseksi ja vähentämiseksi. Näillä arvioinneilla pyrimme varmistamaan, että Texline Nature -vinyylimaton valmistus ja käyttö ovat ympäristöystävällisiä. Tämä sitoutuminen kestävään kehitykseen osoittaa ennakoivaa lähestymistapaa tuotteen ekologisen jalanjäljen vähentämiseen.

 

55% raaka-aineista on peräisin luonnosta tai kierrätetystä materiaalista

Raaka-aineet hankittaan Euroopasta. Naturen raaka-aineet koostuvat mm. suolasta, kalkkikivistä, kierrätetyistä muovipulloista ja biopohjaisesta PVC:stä.

 

8% kierrätetyt muovipullot

 

25% kalkkikivi

 

12 % suola

 

-8% CO2-päästöt

Texline Nature on  19 % kevyempi verrattuna saman kategorian tuotteisiin, tämän ansiosta CO2-päästöt ovat 8 % pienemmät. Lisäksi Texline Nature on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa, mikä auttaa rajoittamaan kuljetuksiin liittyvää hiilijalanjälkeä. Tämä sitoutuminen kestävään kehitykseen ja päästöjen vähentämiseen on osoitus brändin omistautumisesta ympäristövastuuseen.

 

Liimaton asennus & pitkä käyttöikä

Texline Naturen liimaamaton asennusmenetelmä mahdollistaa tarvittaessa helpon uudelleenkäytön kodin eri alueilla. Texline Naturen 12 vuoden takuu kotikäytössä toimii laadun takuuna ja varmistaa, että asiakkaat voivat luottaa lattiapäällysteen kestävyyteen ja suorituskykyyn.

 

Erinomainen sisäilman laatu

Texline Naturella on markkinoiden korkein luokitus (A+) ja sertifiointi. Tämä sertifiointi, joka tunnetaan nimellä Floorscore, osoittaa, että Texline Nature täyttää tiukat standardit sisäilman päästöille, mikä varmistaa terveellisemmän sisäympäristön asukkaille. 

 

Kierrätys

Texline Nature on 100 % kierrätettävä vinyylimatto, joka osoittaa sitoutumisen kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen. Gerflor työskentelee aktiivisesti varmistaakseen, että leikkuujätteet ja käytöstä poistetut tuotteet kierrätetään.

 

Made in France

Texline Nature suunniteltiin ja valmistetaan Drômen tehtaalla Saint-Paul-Trois-Châteaux'ssa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1972. Texline Naturen tuotanto ei ainoastaan ​​osoita sitoutumista paikalliseen valmistukseen, vaan se myös tarjoaa työpaikkoja. Tehtaalla työskentelee 800 työntekijää.

 

Ja kuten aina, Gerflor tarkoittaa laatua ja valinnanvaraa..

Texline Naturen Suomen mallistossa on 10 kuosia ja ne on esiteltynä alla. Nämä kuosit ovat saatavilla myös pätkätoimituksena jälleenmyyjien kautta. Tehtaan koko mallisto kattaa 24 kuosia.

 

Yksinkertainen asennus ja ylläpito

Kuten kaikki Gerflorin tekstiilipohjaiset vinyylimatot niin myös Texline Naturen asennus on helppoa ja onnistuu useimmiten vanhan alustan päälle ilman valmisteluja. Nature on yhteensopiva lattialämmityksen kanssa. Ylläpito on vaivatonta laadukkaan pinnan ansiosta.

Kestävä kehitys

Kierrätysaste
  • 100%
Kierrätetty sisältö
  • 10%
TVOC 28 päivän jälkee
  • 100 µg/m3

Interior Designer

Tekniset- ja ympäristövaatimukset

  • Arvo
    Overall thickness 2.50 mm
    Asennustapa Adhesive-free
    Tiedot 4m rulla
    Rullan pituus 30.0 m
    NCS 2010-Y40R
    LRV 43.7
  • Arvo
    Sähkönjohtavuus Ei
  • Arvo
    Kierrätettävyys aste 100%
    Kierrätetty materiaali 10%
    TVOC 28 päivän jälkeen 100 µg/m3
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.