Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Columbia livingroom

Lattiapäällysteet, jotka on suunniteltu tukemaan terveyttäsi

Tuotteemme ovat olennainen osa miljoonien ihmisten arkea kaikkialla, olipa kyse urheilukentistä, sairaaloista, kouluista, toimistoista tai julkisista paikoista ja jopa kodeista. Emme koskaan unohda vastuutamme käyttäjiämme kohtaan. 

Siksi asetamme itsellemme korkeimmat vaatimukset ilmanlaadun, terveyden ja ratkaisuissamme käytettävien komponenttien suhteen.

100% REACH yhteensopivuus

Eurooppalaista REACH-asetusta (kemikaalien rekisteröinti, arviointi, lupa ja rajoittaminen) hallinnoi ECHA (Euroopan kemikaalivirasto), ja siinä luetellaan kemikaalit, jotka vaikuttavat tai joiden epäillään vaikuttavan ihmisten terveyteen, sekä tavat, joilla näitä kemikaaleja voidaan käyttää. 

Takaamme asiakkaillemme, että tuotteemme eivät sisällä REACH-rajoitusluettelossa olevia aineita.

gerflor-reach-compliance
Liimavapaat tuotteet

Samaan tavoitteeseen vähentää liimaan liittyviä VOC-päästöjä (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) olemme kehittäneet innovatiivisen tuotevalikoiman, joka voidaan asentaa ilman liiman käyttöä. Nämä tuotteet voidaan asentaa ilman liimaa tai asentaa vain kaksipuolisella teipillä.

Uskomme, että nämä irtoasennettavat ratkaisut ovat lattiapäällysteiden tulevaisuutta.

Sisäilman laadun parantamiseen liittyviin huolenaiheisiin puuttumisen lisäksi irtoasennettavat ratkaisut mahdollistavat nopeamman ja helpomman asennuksen (mikä säästää aikaa ja rahaa asennuksen aikana) ja yksinkertaisemman kierrätyksen käyttöiän lopussa (ei liima- tai tasoitusainejäämiä).

 

gerflor-environnement-usage-pose-non-collee
Hyödynnä innovaatioita yksinkertaistaaksesi ylläpitoa ja parantaaksesi hygieniaa

Pidetään lattiat puhtaana

Lattiapäällysteidemme puhdistuksen yksinkertaistaminen ja parantaminen on ensisijainen tavoite.

Puhdistuksen osuus tuotteen hiilijalanjäljestä sen elinkaaren aikana on 18–38 %, koska lattianpinta vaikuttaa käytetyn veden, energian ja puhdistusaineiden määrään.

Huoltoratkaisuilla voidaan merkittävästi alentaa tuotteen elinkaaren kustannuksia lyhentämällä puhdistukseen käytettyä aikaa, vähentämällä pesuaineiden määrää sekä poistamalla tarve esim. vahalle ja kuivakiillotukselle.

Gerflor on investoinut luodakseen tehokkaita pintakäsittelyitä, jotka ovat avainasemassa lattianpäällysteiden suojaamisessa tahroilta ja lialta ja helpottamaan niiden puhdistamista.

Entretien Gerflor
Vähennä keinovalaistusta lattianpäällysteiden värien avulla

Pyrimme parantamaan käyttäjien visuaalista mukavuutta ja vähentämään valaistukseen kuluvaa energiaa. Olemme pyrkineet parantamaan lattiapäällysteidemme ja väriemme valonheijastusarvoa. Vaalea väri voi vähentää valaistusjärjestelmän energiankulutusta jopa 60 % verrattuna tummaan väriin. Valonheijastavuusarvoilla (LRV) 6 %:sta 86 %:iin, Gerflor tarjoaa laajan väripaletin, jonka avulla arkkitehdit voivat valita kullekin projektille sopivimman lattian valaistusolosuhteiden mukaan.

Kola salle de bain
Gerflorin suunnittelijat apuna kodin sisustajille

Gerflorilla on oma suunnitteluosasto joka on luonnut yli 4000 lattiadesignia. 

Joka vuosi suunnitteluosastomme työskentelee yhdessä asiakkaidemme ja johtavien asiantuntijoiden kanssa tulevaisuutta muovaavien trendien parissa.

Studio Design Gerflor
Paranna ääni- ja lämpöeristystä

Koska olemme tietoisia siitä, kuinka paljon melu voi vaikuttaa elämänlaatuun ja mukavuuteen, erityisesti asunto-, hotelli-, terveydenhuolto- ja koulutussektoreilla, olemme kehittäneet tuotteistamme akustisia versioita vaahto- tai korkkitaustalla.

  • Lattiaan osuvien esineiden aiheuttama iskuääni
  • Akelääni huoneessa

Tarjoamme myös valikoiman akustisia askeläänieristeitä vinyylilankuille ja -laatoille.

Voit luottaa Gerfloriin
Palvelu

Oletko jumissa projektissasi? Haluatko kysyä kysymyksen tai tarvitsetko neuvoja? Ota yhteyttä Gerflorin tiimiin ja saat parasta tukea ja neuvoja tarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Contact Gerflor

Gerflor, parasta lattiaasi

Gerflor Group suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia, ympäristöystävällisiä ja kokonaisvaltaisia lattianpäällysteitä, mukaan lukien lukkopontillisia vinyylilankkuja ja -laattoja sekä irtoasennettavia ja liimattavia vinyylimattoja sekä viimeistelytuotteita parantaaksesi kotisi sisustusta, kuten päämakuuhuoneiden lattiat, lastenhuoneiden lattiat, keittiöiden lattiat ja olohuoneiden lattiat.

Tuotevalikoimamme täyttää kunkin segmentit erityistarpeet. Tavoitteena aina parempaa inspiraatiota, hyvinvointia, turvallisuutta, suorituskykyä ja sijoitetun pääoman tuottoa - Arkkitehtuuri, Sisustus, Urheilu, Technospecific.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.